Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ευρεία η αναγνώριση τής εγκυρότητας του Ιστολογίου “Φως της Καστοριάς”

 

    Το Ιστολόγιο (blog), που φέρει την ονομασία “Φως της Καστοριάς” (Δ/νση: http://fos-kastoria.blogspot.gr/) και που έχει ως χαρακτηριστικό του σήμα τον Δικέφαλο και σταφυλοφόρο αετό, είναι μία ηλεκτρονική πολιτιστική επιθεώρηση, που δημιουργήθηκε και “ανέβηκε” στο Διαδίκτυο από τον Καστοριανό δάσκαλο Γιώργο Τ. Αλεξίου, την 1η Αυγούστου 2011. Από την ημερομηνία αυτή κι έως σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, αναρτήθηκαν στον πίνακα καταχωρήσεων τού εν λόγω Ιστολογίου 668 (!) σύντομα κείμενα θρησκευτικού, εθνικού, λαογραφικού, φυσιολατρικού και λοιπού ποικίλου περιεχομένου, μαζί με τις συνοδευτικές τους εικόνες και φωτογραφίες. Τα κείμενα αυτά τα ανέγνωσαν έως την προαναφερόμενη ημερομηνία απευθείας απ' το υπόψη Ιστολόγιο τετρακόσιες έξ  χιλιάδες επτακόσιοι εξήντα εννέα. (406.769) “επισκέπτες” του, καθώς και πολύ μεγάλος αριθμός άλλων ατόμων που τα είδαν αναδημοσιευμένα σε έτερα Ιστολόγια της Ελλάδος και άλλων χωρών.

    Η εν λόγω μεγάλη επισκεψιμότητα κι εγκυρότητα του αναφερόμενου Ιστολογίου ώθησε την “ESBO ltd”, που είναι μία διεθνής Εταιρεία βοήθειας και συμβολής στην οργάνωση και αύξηση της παρουσίας και προσέλκυσης δυνητικών αναγνωστών των κειμένων επιλεγμένων Ιστολογίων, να ζητήσει με σχετική επιστολή της από τον κ. Γιώργο Αλεξίου, τον δημιουργό και διαχειριστή του Ιστολογίου “Φως της Καστοριάς”, να συνεργαστούν αναλόγως. Η εν λόγω Επιστολή παρατίθεται σε μετάφραση ακολούθως.

Kind Regards. Με εκτίμηση

Γειά σου, Μου αρέσει πολύ το ιστολόγιό σας - fos-kastoria.blogspot.com - και αν συμφωνείτε, θα ήθελα να το συμπεριλάβω στη βάση δεδομένων των ιστότοπων που στέλνω στους πελάτες μου που αναζητούν ευκαιρίες ανάρτησης επισκεπτών. Ωστόσο, θα χρειαζόμουν πρώτα μερικές περισσότερες πληροφορίες από εσάς! Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις για γρήγορη και ακριβή επικοινωνία.

  1. Ποια είναι η συντακτική σας αμοιβή για τη δημοσίευση ενός άρθρου; Απάντηση...

  2. Αν γράφετε άρθρα, ποια είναι η αναμενόμενη τιμή και πλήθος λέξεων;

  3. Εισαγωγή συνδέσμου σε υπάρχουσα ανάρτηση, τιμή;

  4. Τι τύποι συνδέσμων είναι αποδεκτοί και πόσοι; Να ακολουθήσω ή να μην ακολουθήσω;

  5. Εάν θα αποδεχόσασταν συνδέσμους τυχερών παιχνιδιών, ενηλίκων, συναλλάγματος, CBD και με ποιο ποσοστό;

  6. Προσθέτετε γνωστοποιήσεις/ετικέτες χορηγίας ή μπορείτε να τις αποφύγετε;

  7. Εάν τα άρθρα σας θα ευρετηριαστούν στο Google;


  8. Επίσης, εάν διαχειρίζεστε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο που μπορεί να με ενδιαφέρει - σε οποιαδήποτε γλώσσα ή εξειδικευμένη θέση - στείλτε μου τιμές, δημοσιεύοντας τις λεπτομέρειες των συνθηκών παραπάνω.

  9. Χρησιμοποιείτε WhatsApp, Skype, Telegram ή θα προτιμούσατε μια εναλλακτική μέθοδο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

  10. Δέχεστε ανταλλαγή συνδέσμων στον/τους ιστότοπο/ους σας;

  11. Δείγμα σύνδεσης;

    Μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα για οποιοδήποτε αίτημα πρόσθετων πληροφοριών. Θα στείλω πληρωμή μέσω PayPal, Wise ή άλλου παρόχου πληρωμών κατόπιν ειδικής συμφωνίας. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εμάς και τις υπηρεσίες μας:https://www.esbo.ltd ανυπομονούμε να ακούσουμε νέα σας! Θερμούς χαιρετισμούς,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου