Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΑΔΡΟΜΗ. Στην Καστοριά πριν από 12 έτη ! Η βασιλόπιτα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Παρασκευή 22 – 1 – 2010.

 

    Τα διευθυντικά στελέχη και το λοιπό προσωπικό των Γραφείων Καστοριάς και Νεστορίου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καστοριάς μετέβησαν το μεσημέρι τής Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2010 σε κέντρο εστίασης των Αμπελοκήπων κι έκοψαν τη βασιλόπιτά τους. Στην εν λόγω κοπή βασιλόπιτας παρευρέθηκαν οι εξής λειτουργοί τής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης: Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Έλενα Ζυγούρη, ο Διευθυντής Π. Ε. Καστοριάς κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι κ. κ. Γιώργος Αλεξίου, Πόπη Φανούλη και Αλίκη Καζταρίδου, η Προϊσταμένη Οικονομικών Π. Ε. Καστοριάς κ. Άννα Αλεξίου, η Υπεύθυνη περιβαλλοντικής εκπαίδευσης κ. Τσιλίδου Ελισάβετ, ο Εκκαθαριστής αποδοχών κ. Γιώργος Παπασταύρου, η συνταξιούχος υπάλληλος κ. Έλλη Ψωμαδάκη και άλλοι εννέα δάσκαλοι και διοικητικοί υπάλληλοι.

    Την πίτα έκοψαν από κοινού, η κ. Έλενα Ζυγούρη και ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, ενώ το φλουρί της το βρήκε η κ. Ντίνα Σκεμιτζή του Γραφείου Νεστορίου, που είναι η τυχερή της χρονιάς.

Γενικώς, η παρουσιαζόμενη κοινωνική εκδήλωση υπήρξε απόλυτα επιτυχής.

Γ.Τ. Αλεξίου.ΤαΓ.Τ.Α

{Αναδημοσίευση από την ηλεκτρονική τηλεφημερίδα “Φως της Καστοριάς”. Έτος 1ο / Φύλλο 10 / Ιανουάριος 2010}.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου