Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΑΔΡΟΜΗ. Στην Καστοριά πριν από 12 έτη ! Τιμητικά Διπλώματα σε εκπαιδευτικούς. Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

 

Το βράδυ της Παρασκευής 25-2-2011, ώρα 21.00 κι εξής, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Καστοριάς παρέθεσε δεξίωση και απένειμε τιμητικά διπλώματα σε 30 περίπου εκπαιδευτικούς, που έλαβαν σύνταξη κατά το προηγούμενο σχολικό έτος 2009-2010. Η εν λόγω τιμητική εκδήλωση έγινε σε ανάλογη αίθουσα των Αμπελοκήπων και διεξήχθη ως ακολούθως:

Κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, ο Πρόεδρος του υπόψη Συλλόγου κ. Κώστας Πανταζόπουλος και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσήλθαν στο προκαθορισμένο χώρο και υποδέχτηκαν εκεί τους 30 περίπου δασκάλους και νηπιαγωγούς των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Περιφέρειας Καστοριάς, που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα. Μετά την εν λόγω υποδοχή ομίλησε ο κ. Πανταζόπουλος, και αφού καλωσόρισε τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, αναφέρθηκε στην πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους προς τη μαθητιώσα νεολαία της περιοχής μας, τους ευχαρίστησε γι’ αυτήν (την προσφορά) εκ μέρους όλων των υπηρετούντων συναδέλφων τους, καθώς και των μαθητών και των γονέων αυτ'ων, και τους ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση. Αμέσως μετά ανταπάντησε στον κ. Πανταζόπουλο, ως εκπρόσωπος όλων των συνταξιοδοτηθέντων, ο τέως Διευθυντής Διεύθυνσης Π.Ε. Καστοριάς κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών για την διοργάνωση της περιγραφόμενης τιμητικής εκδήλωσης προς τα πρόσωπά τους κι ευχήθηκε σε όλους τους υπηρετούντες εκπαιδευτικούς να έχουν συνεχή επιτυχία στο διδακτικό τους έργο και καλή δύναμη.

    Αφού τελείωσαν οι προσφωνήσεις, ακολούθησε εκλεκτό δείπνο και κατόπιν, στο τέλος της όλης εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Πανταζόπουλος και το μέλος του κ. Βασιλική Μαλέα, απένειμαν σε όλους τους παρόντες συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, εν μέσω φανερής συγκίνησης, τα τιμητικά Διπλώματα, όπου αναγράφονταν τα εξής: «Σε σας, που βαδίσατε τον ίδιο δρόμο μ’ εμάς και μας παραδώσατε τη σκυτάλη, Σε σας, που δώσατε τον ίδιο αγώνα μ’ εμάς, το δύσκολο αγώνα της παιδείας, Τιμής Ένεκεν. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων σας, Το Δ. Σ. του Συλλόγου».

{Αναδημοσίευση από την ηλεκτρονική τηλεφημερίδα “Φως της Καστοριάς”. Έτος 2ο / Φύλλο 23ο / Φεβρουάριος 2011}.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου