Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΑΔΡΟΜΗ. Στην Καστοριά πριν από 12 έτη ! Δεξίωση τοπικών δημοσιογράφων. Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010.

 


Ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας και η ερίτιμη σύζυγός του κ. Δώρα Τελίδου – Διευθύντρια του Δημ. Σχολείου Πολυκάρπης, δεξιώθηκαν στην Καστοριά, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, ώρα 9η βραδινή, τούς δημοσιογράφους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, προσκάλεσαν στην οικογενειακή ταβέρνα «Το Σοκάκι», που βρίσκεται στην άκρη της πλατείας Ντολτσού, περί τους 25 – 30 δημοσιογράφους των εφημερίδων και των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών της Δυτικής Μακεδονίας και τους παρέθεσαν εορταστικό δείπνο.

Στην αρχή του εν λόγω δείπνου αντηλλάγησαν επίκαιρες ευχές, μεταξύ των μελών της οικογένειας του κ. Τζηκαλάγια και των προσελθόντων δημοσιογράφων. Ακολούθως, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο κ. Τζηκαλάγιας συνομίλησε πολλάκις με όλους σχεδόν τους συνδαιτυμόνες του για την πολιτική κατάσταση της χώρας μας, απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις και παρέσχε αναλυτική ενημέρωση για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας και για τις λύσεις που επιδιώκει ο ίδιος.

    Προς το τέλος της περιγραφόμενης δεξίωσης, ο κ. βουλευτής εκφώνησε μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων μία σύντομη ομιλία, που ήταν κατάλληλη με την περίσταση, κι ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στους παρευρισκόμενους και γενικότερα σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Γ.Τ.Α.

{Αναδημοσίευση από την ηλεκτρονική τηλεφημερίδα “Φως της Καστοριάς”. Έτος 2ο / Φύλλο 21 / Δεκέμβριος 2010}.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου