Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Εκλεκτά παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα τής Καστοριάς. Κατάστημα «Βλαχοδήμος»



Το κατάστημα του κ.  Κώστα Βλαχοδήμου.
Οι αγρότες του Νομού Καστοριάς και γενικότερα της Δυτικής Μακεδονίας, παράγουν, ως γνωστόν, εκλεκτά γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και προέλευσης, που τα προτιμούν όλοι οι Έλληνες καταναλωτές. Ιδιαίτερα επιζητούν και προμηθεύονται τα προϊόντα αυτά, απ’ τα ανάλογα καταστήματα της Καστοριάς, όσοι επισκέπτονται την πόλη ως τουρίστες.
Ένα απ’ τα εν λόγω καστοριανά καταστήματα παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων, το οποίο λειτουργεί από το έτος 1982 με μεγάλη επιτυχία, ανήκει στον κ. Κώστα Βλαχοδήμο και βρίσκεται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλησίον του κτιρίου της Νομαρχίας. Ο κ. Βλαχοδήμος κατάγεται από την ξακουστή Βλάστη Εορδαίας, που παράγει τα περίφημα τυριά, φέτα, μανούρι, κασέρι, κεφαλοτύρι κ.ά., είναι δε άριστος επαγγελματίας, πολύτεκνος οικογενειάρχης και γνωστός αθλητής – δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Στο αναφερόμενο κατάστημά του ο κ. Βλαχοδήμος διαθέτει τυριά Βλάστης, φασόλια Καστοριάς, φακές Γρεβενών, ρεβύθια, τραχανάδες, λαζάνια, πέτουρα, χυλόπιτες, λουκάνικα Γέρμα, σύκα, χαλβάδες κ.ά.
Βραστερά φασόλια Καστοριάς.
Κλείνοντας τη σύντομη παρουσίαση του καταστήματος παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων «Βλαχοδήμος», σημειώνουμε, ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο μαγαζί, που προβάλλει και διαφημίζει την πόλη της Καστοριάς, στην οποία βρίσκεται.




Ο κ. Κώστας Βλαχοδήμος.




Προθήκες του καταστήματος
με καστοριανά παραδοσιακά προϊόντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου