Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Η γκαλερί σύγχρονης τέχνης «Art Attack» του Βαγγέλη Σταυρόπουλου στην Καστοριά.

Art Attack (: επίθεση τέχνης).
Φέρε την τέχνη στη ζωή σου.

Στην όμορφη πόλη της Καστοριάς, και πιο συγκεκριμένα, στο μεγάλο κτίριο που είναι γνωστό με την ονομασία «Εμπορικό Κέντρο», στον 1ο όροφό του, υπάρχει και λειτουργεί η κομψή γκαλερί «Art Attack (: επίθεση τέχνης)» - «Φέρε την τέχνη στη ζωή σου», που περιλαμβάνει πρωτότυπα και χρηστικά έργα τέχνης του Καστοριανού ζωγράφου Βαγγέλη Σταυρόπουλου.
Ο κ. Βαγγέλης Σταυρόπουλος είναι ένας νέος και αξιόλογος καλλιτέχνης τής Καστοριάς, πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών, που είναι γιος του γνωστού οικονομολόγου και πολιτευτή κ. Ευθύμιου Σταυρόπουλου και κατάγεται από το χωριό Πετροπουλάκι. Στην εν λόγω γκαλερί του, ως προαναφέρθηκε, εκθέτει και προβάλλει αρκετά ποιοτικά κι εντυπωσιακά προϊόντα, όπως τσάντες, μπλούζες, καπέλα κ.ά. Τα εν λόγω προϊόντα είναι όλα διακοσμημένα με μεράκι και φαντασία απ’ τον ίδιο και διατίθενται στο κοινό σε καταπληκτικές τιμές.
Η γκαλερί του κ. Βαγγέλη Σταυρόπουλου
Οι φιλότεχνοι της Καστοριάς, που επισκέπτονται το «Εμπορικό Κέντρο» της πόλης τους, στέκονται συχνά εμπρός στη βιτρίνα της εν λόγω γκαλερί και βλέπουν και θαυμάζουν τις ωραίες δημιουργίες του ταλαντούχου καλλιτέχνη Βαγγέλη Σταυρόπουλου.
Μπλουζάκια στη γκαλερί


Σκίτσα του Βαγγέλη  Σταυρόπουλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου