Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Έκθεση Παιχνιδιών Φαντασίας. Καστοριά, 24 & 25 Ιουνίου 2011.


Ενημερωτική προθήκη για την Έκθεση
 έξω απ΄ το κτίριο της Νομαρχίας Καστοριάς


  Η Λέσχη φίλων Φαντασίας Καστοριάς διοργάνωσε, κατά την Παρασκευή και το Σάββατο 24 και 25 Ιουνίου, αντίστοιχα, από ώρα 10η πρωινή κι έως την 8η βραδινή, τη 2η Έκθεση Παιχνιδιών Φαντασίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (πρώην Νομαρχία). Οι επισκέπτες της Έκθεσης ενημερώθηκαν από μέλη της υπόψη Λέσχης για το περιεχόμενο της, είδαν επιτραπέζια παιχνίδια για όλες τις ηλικίες που οξύνουν τη σκέψη, έπαιξαν και διασκέδασαν με παιχνίδια επιδεξιότητας και στρατηγικής κι ευχαριστήθηκαν με τα εκτιθέμενα παιχνίδια παρέας. Οι ίδιοι επισκέπτες έλαβαν απ’ τους υπεύθυνους της Λέσχης κι ένα φυλλάδιο, στο οποίο ήταν γραμμένες και οι κάτωθι σχετικές πληροφορίες:
«Τα επιτραπέζια παιχνίδια εξελίχθηκαν από την εποχή της Μονόπολης και του Στρατέγκο. Πλέον υπάρχουν παιχνίδια για παιδιά και παιχνίδια για ενήλικες, διαφόρων κατηγοριών, που διασκεδάζουν, κοινωνικοποιούν, εξασκούν το μυαλό και τη γρήγορη σκέψη. Ενδεικτικά κάποιες κατηγορίες των μοντέρνων παιχνιδιών είναι:
·         Επιτραπέζια Παιχνίδια (Board Games).
·         Παιχνίδια Ρόλων (RPGs).
·         Παιχνίδια με Συλλεκτικές Κάρτες (CCGs).
·         Παιχνίδια με Μινιατούρες (Miniature Games).
Η Λέσχη Φίλων Φαντασίας Καστοριάς «Dungeon Seekers» ιδρύθηκε το 2009 από μία παρέα φίλων με μεγάλη αγάπη για τα παιχνίδια, με στόχο την συνάντηση ατόμων με το ίδιο χόμπι ώστε να βρούνε αντιπάλους και συμπαίκτες και να μάθουν νέα παιχνίδια.
Οι συγκεντρώσεις της Λέσχης προγραμματίζονται σε διάφορες ημέρες και ώρες, σε διάφορους χώρους.
Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος του γκρουπ στο facebook, μέσω του οποίου κανονίζονται τις συγκεντρώσεις, πρέπει ν' αναζητήσει την ομάδα «Dungeon Seekers» ή στο λινκ: http://www.facebook. com/group.php?gid=249511473565».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου